Alla är Välkomna!

Det är väl dags att jag också skriver ett inlägg. Som Emma och Jennie påpekar är bloggen snart färdig, endast små justeringar som kvarstår. Ni har kanske upptäckt att bloggen handlar om Fest, Förhållanden och Skönhet, men detta är bara huvudrubriker som sedan mynnar ut i lite flera och ännu mer spännande ämnen. Vi har valt just att göra en blogg därför att vi tror det kommer vara lättare att nå vår målgrupp, tjejer (och även killar om det nu finns några som är intresserade) i åldern 15 - 18 år.

Bloggen kommer att fyllas med intervjuer, undersökningar, statistik och mycket annat. Vi vill även göra er uppmärksamma på att vi gärna tar emot frågor från er läsare. Då kan ni hänvisa er till vår mejl : go-girls@live.se
Hoppas ni som läser har kommit för att stanna!

Tjiing !

Kontakt med MQ.

Under dagen har vi som sagt arbetat för att bli färdiga med bloggen, men utöver detta har vi även varit i kontakt med klädföretaget MQ. Vi vill ju såklart att bloggen utöver ett bra innehåll ska se fin ut, därför har vi bestämt att få låna kläder för en fotografering hos en fotograf som ska ta bilder på mig, Julie och Emma så vi får fina headerbilder. Nu ska vi bara bestämma en dag och sen känns som vi faktiskt är i full gång med vår blogg!

Tjiing!

Projektarbete hela dagen!

Idag har jag, Jennie och Julie arbetat med projektarbetet hela dagen, idag har det betytt bloggdesign. Det har tagit många timmar att bestämma färger och typsnitt. Men nu är vi relativt färdiga och redo för att börja blogga. Nästa projekt är att fotografera bilder till vår header.

Tjiing!

RSS 2.0